Botox

Wat is Botox®?

In de volksmond wordt het Botox® genoemd, maar in feite gaat het om een Botuline toxine A eiwit, geproduceerd door een bacterie genaamd Clostridium Botulinum.

Het is een neurotoxine eiwit, wat zodanig verdund is dat het gebruikt kan worden om heel selectief bepaalde spieren mee te verslappen. Hierdoor kunnen deze spieren minder of niet meer bewegen en worden ze langzaam zwakker en kleiner. Het gevolg is dat ze minder aan de overliggende huid trekken. Er worden daardoor dus minder rimpels in de huid getrokken.

Na een gemiddelde periode van 3 maanden is de botuline werking over en kan de spier weer kracht uitoefenen en kun je dus weer rimpelvorming zien verschijnen.  Dit is een geleidelijk proces; de rimpels komen langzaam weer terug. De ene persoon ziet na 3 maanden alweer alle activiteit terug; een ander heeft er maanden langer baat bij.

Botox voor Cosmetische Indicaties

Botox voor Medische Indicaties

Kliniek Voor Injectables

Injectables is zoveel meer dan een simpele fronsrimpel behandelen. Ik doe het met name om je gezicht te ontspannen en je blik te openen. Mijn streven is het teruggeven van jeugdigheid en het corrigeren van kleine onvolkomenheden. Het is fijn in de spiegel te kijken en om dan je jongere zelf te herkennen!

Met injectables kun je zoveel bereiken (cosmetisch maar ook medisch) zonder dat het overdadig of “zichtbaar” wordt. Samen bespreken we jouw wensen waarna er een advies op maat wordt gegeven.