Kin

Behandeling van kin

Op de kin ontstaan putjes zoals bij een sinaasappel en dit wordt ook wel een sinaasappelhuid genoemd, maar vervelender is het dat de kin omhooggetrokken en verkort wordt. Het gevolg hiervan is dat het onderste deel van het gelaat gedrongen en korter wordt dan het vroeger was. De verhoudingen in het gezicht raken verstoord, waardoor je gezicht er anders uitziet dan het vroeger deed. Bij sommigen ontstaat een dwarse lijn onder de onderlip, die uiteindelijk een groeve kan worden.
De combinatie van een te sterke Depressor Anguli Oris (mondhoekspier) en de Mentalis (kinspier) zorgt vaak voor dat bekende ontevreden en treurig uiterlijk. Een behandeling van de kin met botuline kan de kin weer ontspannen en de verhoudingen weer herstellen.

Kliniek voor injectables

Injectables is zoveel meer dan een simpele fronsrimpel behandelen. Ik doe het met name om je gezicht te ontspannen en je blik te openen. Mijn streven is het teruggeven van jeugdigheid en het corrigeren van kleine onvolkomenheden. Het is fijn in de spiegel te kijken en om dan je jongere zelf te herkennen!

Met injectables kun je zoveel bereiken (cosmetisch maar ook medisch) zonder dat het overdadig of “zichtbaar” wordt. Samen bespreken we jouw wensen waarna er een advies op maat wordt gegeven.