Frons

Frons

Het gebied tussen en net boven de wenkbrauwen kan verschillende vormen hebben afhankelijk van de vorm en sterkte van je fronsspieren. Overmatige spanning geeft een streng, ontevreden of zelfs boos uiterlijk. Mensen met hoofdpijn kunnen hier ook last van hebben en merken duidelijke vermindering van die klacht na  het gebruik van botuline. Je kunt een frons ook ‘erven’.  Het kan best leuk zijn dat je op je vader lijkt, maar zijn fronsrimpel hoef je er nu nog niet bij te hebben. Die kunnen we met een beetje botuline prima op afstand houden. Het is een behandeling die even goed bij mannen als bij vrouwen kan worden verricht.

Kliniek voor injectables

Injectables is zoveel meer dan een simpele fronsrimpel behandelen. Ik doe het met name om je gezicht te ontspannen en je blik te openen. Mijn streven is het teruggeven van jeugdigheid en het corrigeren van kleine onvolkomenheden. Het is fijn in de spiegel te kijken en om dan je jongere zelf te herkennen!

Met injectables kun je zoveel bereiken (cosmetisch maar ook medisch) zonder dat het overdadig of “zichtbaar” wordt. Samen bespreken we jouw wensen waarna er een advies op maat wordt gegeven.