Hals

Behandeling van onderkin en hals

Nefertitilift
De Egyptische koningin Nefertiti, vrouw van farao Achnaton, staat bekend om haar prachtige hals en kaaklijn. De behandeling van de halslijn met botuline is naar haar vernoemd. Bij sommige mensen is de kaaklijn slecht gedefinieerd door een minder sterke ontwikkeling van het kaakbot al dan niet in combinatie met een halsspier (platysma) die op bepaalde plaatsen te strak aanspant. Hierdoor ontstaat een onderkin of sterke rimpeling van de hals.

Plooien en rimpels in de hals
Je kan de halsspier met botuline behandelen en de lijnen en plooien hiermee verminderen. Deze behandeling wordt ook vaak in combinatie met fillers gebruikt om de kaak/halsregio te verbeteren.

Kliniek voor injectables

Injectables is zoveel meer dan een simpele fronsrimpel behandelen. Ik doe het met name om je gezicht te ontspannen en je blik te openen. Mijn streven is het teruggeven van jeugdigheid en het corrigeren van kleine onvolkomenheden. Het is fijn in de spiegel te kijken en om dan je jongere zelf te herkennen!

Met injectables kun je zoveel bereiken (cosmetisch maar ook medisch) zonder dat het overdadig of “zichtbaar” wordt. Samen bespreken we jouw wensen waarna er een advies op maat wordt gegeven.