voor Mannen

Voor mannen

Bij zowel mannen als vrouwen ontstaan tijdens de veroudering veranderingen die niet altijd fraai zijn. Mannen hebben eveneens de behoefte om bepaalde kenmerken bij zichzelf te verbeteren of te accentueren. Denk hierbij aan het verminderen van rimpels of het verstevigen van de kaaklijn. Met name het invallen van het gelaat maakt dat je er als man ouder of vermoeider uitziet dan je je voelt.

Het is voor mannen niet altijd duidelijk welke gebieden ze behandeld willen hebben en je hebt als man vaak geen specifieke behandeling voor ogen. Wel willen ook zij een fris en gezond uiterlijk. Met name mannen die aan duursport doen (zoals hardlopen en wielrennen), kunnen een ingevallen gelaat krijgen door het vele trainen. In dat geval zouden fillers een goede oplossing zijn.
Het belangrijkst is het om mannelijke trekken ook mannelijk te houden.

Gelukkig ervaren ook mannen tegenwoordig een minder hoge drempel voor deze behandelingen en is inmiddels 20% van de mensen die zich met Injectables laten behandelen man.

Indicaties

Kliniek voor injectables

Injectables is zoveel meer dan een simpele fronsrimpel behandelen. Ik doe het met name om je gezicht te ontspannen en je blik te openen. Mijn streven is het teruggeven van jeugdigheid en het corrigeren van kleine onvolkomenheden. Het is fijn in de spiegel te kijken en om dan je jongere zelf te herkennen!

Met injectables kun je zoveel bereiken (cosmetisch maar ook medisch) zonder dat het overdadig of “zichtbaar” wordt. Samen bespreken we jouw wensen waarna er een advies op maat wordt gegeven.