Voorhoofd

Voorhoofdsrimpels

Dwarse lijnen op het voorhoofd ontstaan door een te sterke voorhoofdsspier. Dit is een grote spier die over de breedte van het voorhoofd loopt. Deze lijnen zorgen ervoor dat je er stuurs of bezorgd uitziet. Bij sommigen zijn de lijnen zo diep dat je ze continue blijft zien. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen.
Het is voor de behandeling belangrijk om eerst te onderzoeken of je je voorhoofdsspier overmatig gebruikt ter compensatie van te zware oogleden of een overschot aan bovenooglid. Met de juiste botuline behandeling kun je op een mooie manier weer rust in het voorhoofd brengen en de spanning in dit gebied kan hiermee ook worden verminderd.

Kliniek voor injectables

Injectables is zoveel meer dan een simpele fronsrimpel behandelen. Ik doe het met name om je gezicht te ontspannen en je blik te openen. Mijn streven is het teruggeven van jeugdigheid en het corrigeren van kleine onvolkomenheden. Het is fijn in de spiegel te kijken en om dan je jongere zelf te herkennen!

Met injectables kun je zoveel bereiken (cosmetisch maar ook medisch) zonder dat het overdadig of “zichtbaar” wordt. Samen bespreken we jouw wensen waarna er een advies op maat wordt gegeven.