Neus

Bunnylines & Neusvleugelen

1. Bunnylines
Dat zijn de rimpels bovenop en met name hoog aan de zijkanten van de neus. Teveel activiteit van de spieren op die plek zorgt ervoor dat het centrum van het gezicht er verkrampt uit gaat zien. Vroeger gaven de bunnylines je juist een schattige lach, maar in de loop van de tijd kunnen het diepe lijnen worden, waaraan je je gaat storen. Met een beetje botuline op de juiste plek kan dit gebied weer ontspannen.

2. Neusvleugelen
Bij sommige mensen gaan de neusgaten steeds wijder openstaan door sterke activiteit van de spieren van de neusvleugels. De neus gaat er breder door uitzien en de verhouding met de rest van het gezicht wordt verstoord. Ook hier zitten spiertjes die selectief kunnen worden behandeld met botuline.

Kliniek voor injectables

Injectables is zoveel meer dan een simpele fronsrimpel behandelen. Ik doe het met name om je gezicht te ontspannen en je blik te openen. Mijn streven is het teruggeven van jeugdigheid en het corrigeren van kleine onvolkomenheden. Het is fijn in de spiegel te kijken en om dan je jongere zelf te herkennen!

Met injectables kun je zoveel bereiken (cosmetisch maar ook medisch) zonder dat het overdadig of “zichtbaar” wordt. Samen bespreken we jouw wensen waarna er een advies op maat wordt gegeven.