Voor & Na Foto's

Kaaklijn

Deze zelfbewuste jongedame is een goed voorbeeld van hoe je met subtiele aanpassingen structuur en definitie van de kaaklijn kan creeren. Dit is ook een preventieve behandeling. Zij heeft een genetisch minder goed gedefinieerd kingebied en wil voorkomen dat ze net als andere familieleden heel vroeg een onderkin zou ontwikkelen.

De verhoudingen zijn hersteld door ontspanning van de halsspier en kinspier met een beetje botuline. Hierna hebben we de kaaklijn gedefinieerd met een lang houdbare filler Radiesse® die ideaal is voor dit gebied.

Ze heeft geen nieuw gezicht gekregen en de veranderingen zijn subtiel, maar geven een andere uitstraling.

Kraaienpootjes

De prachtige jongedame is slank en heeft een dunne huid die daardoor ook wat kwetsbaar is en waar al snel lijntjes zichtbaar zijn. Om de huid te ontspannen en te voorkomen dat er diepe lijnen ontstaan kun je dit gebied makkelijk met een beetje botuline ontspannen. Hiermee voorkom je ook dat er in de zomer onregelmatige verkleuringen rond de ogen ontstaan.

Voorhoofdrimpels

Je hebt vaak niet eens door dat je tijdens het communiceren steeds je voorhoofd beweegt door je wenkbrauwen op te trekken. Het is vaak een automatische beweging, die niet nodig is, maar èèn die je jezelf hebt aangeleerd. Zelf zie je de beweging niet, maar de rimpels ervan wel. Een beetje botuline kan de voorhoofdsspier weer ontspannen en het voorhoofd rust geven.

Lipfiller

Deze knappe zelfbewuste jongedame wilde graag lippen die meer in verhouding zijn met haar gezicht. We hebben de anatomie van haar eigen lippen aangehouden en alleen wat meer definitie en projectie gegeven met een kleine hoeveelheid lipfiller voor de rand en voor het lippenroze. Zo blijft het haar eigen mond. Je kan op deze manier in stappen werken en zelf meebepalen of je het voldoende vindt.

Kliniek voor injectables

Injectables is zoveel meer dan een simpele fronsrimpel behandelen. Ik doe het met name om je gezicht te ontspannen en je blik te openen. Mijn streven is het teruggeven van jeugdigheid en het corrigeren van kleine onvolkomenheden. Het is fijn in de spiegel te kijken en om dan je jongere zelf te herkennen!

Met injectables kun je zoveel bereiken (cosmetisch maar ook medisch) zonder dat het overdadig of “zichtbaar” wordt. Samen bespreken we jouw wensen waarna er een advies op maat wordt gegeven.