Hyperhidrosis oksels

Overmatige transpiratie oksels

Overmatige transpiratie van de oksels. Dit zijn gebieden waar iedereen meer transpireert dan op andere plekken, maar bij sommigen kan dit extreme vormen aannemen. Het kan ertoe leiden dat je bepaalde kleding niet aan durft, zoals je mooie zijden blouse. Of dat je je colbert niet uit durft te trekken tijdens een vergadering, omdat je overhemd natte plekken vertoont en dat je in de gym steeds alle door jou gebruikte apparaten staat af te drogen. Met behulp van een botuline behandeling kun je vaak de hele zomer vrij van natte plekken in je hemd doorkomen. We verdoven dit gevoelige gebied uiteraard eerst goed met een speciale pijnstillende crème.

Kliniek voor injectables

Injectables is zoveel meer dan een simpele fronsrimpel behandelen. Ik doe het met name om je gezicht te ontspannen en je blik te openen. Mijn streven is het teruggeven van jeugdigheid en het corrigeren van kleine onvolkomenheden. Het is fijn in de spiegel te kijken en om dan je jongere zelf te herkennen!

Met injectables kun je zoveel bereiken (cosmetisch maar ook medisch) zonder dat het overdadig of “zichtbaar” wordt. Samen bespreken we jouw wensen waarna er een advies op maat wordt gegeven.