Mond

Lipsticklijnen & Gummysmile

1. Lipsticklijnen
Rond de mond ontstaan soms diepe lijnen, ook wel rokerslijnen of barcodes genoemd. Hierdoor oogt de mond oud en rimpelig. De lipstick loopt uit en dat zorgt ervoor dat je er tegenop ziet om lippenstift te gebruiken. Hoewel het vaker voorkomt bij rokers, kan het ook zijn dat je nooit hebt gerookt, maar dat de lijntjes toch aanwezig zijn.
Oorzaken lijnen rond de mond kunnen genetisch zijn (je vader of moeder heeft het ook), maar kunnen ook komen door een overactiviteit van de mondspieren of door roken.
Met behulp van zorgvuldige behandeling met botuline, kunnen de lijntjes worden verminderd. Hier zijn echter wel voorwaarden aan verbonden en kan zeker niet bij een ieder worden toegepast. (Bij bepaalde beroepen of gebruik van blaasinstrumenten zijn we terughoudend) Vaak is een fillerbehandeling te prefereren of een combinatie hiermee om het verlies van volume te herstellen.

2. Gummysmile
Het bovenste tandvlees is erg zichtbaar door te hoog optrekken van de bovenlip. Het kan zijn dat je niet voluit durft te lachen of dat je je hand voor je mond houdt omdat je je er erg aan stoort of er onzeker van wordt. Een selectieve behandeling van de spier die hiervoor zorgt is goed mogelijk met botuline.

 

 

Kliniek voor injectables

Injectables is zoveel meer dan een simpele fronsrimpel behandelen. Ik doe het met name om je gezicht te ontspannen en je blik te openen. Mijn streven is het teruggeven van jeugdigheid en het corrigeren van kleine onvolkomenheden. Het is fijn in de spiegel te kijken en om dan je jongere zelf te herkennen!

Met injectables kun je zoveel bereiken (cosmetisch maar ook medisch) zonder dat het overdadig of “zichtbaar” wordt. Samen bespreken we jouw wensen waarna er een advies op maat wordt gegeven.