dokter muller

Als specialist ben ik mij zeer bewust van de mogelijkheden die de cosmetische geneeskunst ons biedt.
Mijn prioriteit is altijd de client.

Mijn naam is Sharon Muller

In 2007 ben ik voor mijn werk als chirurg vanuit Den Haag verhuisd naar Friesland. Ik woon hier nu al vele jaren met veel plezier samen met mijn fantastische man en zoon in Feanwalden.
Als algemeen en oncologisch chirurg heb ik jarenlang ervaring met chirurgische en traumatische wonden en ben ik mij zeer bewust van het belang van een mooi litteken. Met name bij de behandeling van borstkanker patiënten, die ik vele jaren vervolg, weet ik wat het effect van een litteken en een gezond ogende huid is en op welke manier dit bijdraagt aan de verwerking van de ziekte.
De esthetische kant van de chirurgie heeft altijd mijn aandacht gehad. Ik hou namelijk van symmetrie en ben dol op fotografie, architectuur, kunst en mode. In de loop der jaren ben ik steeds meer gefascineerd geraakt door de Cosmetische Geneeskunst. Ik ben tot de conclusie gekomen dat het echt een kunst is, èèn die enorm in ontwikkeling is. Op wetenschappelijk gebied komt er steeds meer gedetailleerde kennis over onze huid en het verouderingsproces bij.
Cosmetische geneeskunst is een ontzettend dankbaar vak. Het past heel goed bij wie ik ben en hoe ik met mijn patiënten omga. Met geduld, aandacht en oog voor detail. Daardoor ben ik mij zeer bewust van wat er qua resultaat wel en niet mogelijk is. Mijn prioriteit is uw veiligheid.

Samen kijken we naar wat je opvalt of wat je stoort en er wordt daarna geadviseerd welke behandeling het beste bij jou, je wensen en je budget past.

Curriculum Vitae

Dokter Sharon O.L. Muller, chirurg

BIG-nummer 59045800101

Kliniek voor injectables

Injectables is zoveel meer dan een simpele fronsrimpel behandelen. Ik doe het met name om je gezicht te ontspannen en je blik te openen. Mijn streven is het teruggeven van jeugdigheid en het corrigeren van kleine onvolkomenheden. Het is fijn in de spiegel te kijken en om dan je jongere zelf te herkennen!

Met injectables kun je zoveel bereiken (cosmetisch maar ook medisch) zonder dat het overdadig of “zichtbaar” wordt. Samen bespreken we jouw wensen waarna er een advies op maat wordt gegeven.