Testimonials

Anoniem 3

"Wat ben ik blij dat ik de praktijk van Sharon Muller gevonden heb. Ik was al een tijdje op zoek naar een betrouwbare arts om iets te laten doen aan het feit dat mijn gezicht niet meer paste bij hoe ik me voelde. Als ik in de spiegel keek zag ik een vermoeid gezicht met hier en daar diepe plooien. Terwijl ik me niet vermoeid voelde maar, na een aantal verdrietige jaren,  juist volop genoot van de goede dingen des levens. Wat ik beslist niet wilde waren 'hamsterwangetjes'. Eigenlijk wilde ik er gewoon frisser uitzien maar wel zo dat mensen niet zouden zien dat ik iets had laten doen. Sharon begreep me meteen en dacht met me mee, nam mij heel serieus. Het is zo bijzonder dat zelfs mijn eigen man en kinderen niet zien dat ik cosmetische behandelingen heb ondergaan maar wel vinden dat ik er de laatste tijd zo goed uit zie. Na elke behandeling kon ik zo door naar mijn werk of andere dingen doen.“

Anoniem 2

Heb vrijblijvend een afspraak gemaakt. Sharon Muller is een professionele arts die je niets opdringt en goede uitleg geeft. Ik ben heel tevreden met mijn behandeling. Je kunt na een behandeling contact houden via de app, altijd handig bij vragen.

Baukje Veenstra

Ik ben erg tevreden over de behandelingen die ik bij Dokter Muller Aesthetics heb gehad. Drs. Sharon Muller is een zeer vakkundige chirurg die alle tijd voor je neemt en eerlijk en betrouwbaar advies geeft. Door heel gericht en subtiel aan bepaalde zones te werken die voor mij storend waren, heeft Sharon kunnen zorgen voor een verfrissend resultaat.

Simone

Na vele omzwervingen ben ik nu alweer een paar jaar een zeer tevreden en vaste klant van Sharon. Ik wil niemand anders meer die mijn gezicht onder handen neemt. Naast haar vaardigheden als chirurg, die duidelijk merkbaar zijn in haar kennis, neemt zij echt de tijd voor iedere behandeling, dat was bij andere klinieken wel anders, daar stond je vaak met 10 minuten weer buiten! Alles wat ze doet is subtiel maar doeltreffend. Mocht je twijfelen boek dan een consult bij Sharon, je zal er zeker geen spijt van krijgen. Integendeel, ik denk dat je dan wenst dat je er veel eerder aan was begonnen….

Anna

Sharon is zeer bekwaam en heeft een warme persoonlijkheid. Ik voelde mij meteen op mijn gemak. Ik heb een traject bij haar gevolgd voor botox en fillers en zoals ze zelf zegt: “Ik laat de lijntjes en rimpels vervagen.” Ze heeft echt mijn oude/nieuwe ‘ik’ tevoorschijn laten komen. Ik voel mij weer mooi! Mijn complimenten!

Anoniem

Samen met drs. Muller mijn eerste stappen gezet op het gebied van huidverbetering en injectables. Sharon Muller is een zeer kundige en vriendelijke vakvrouw en je voelt je direct thuis in haar prachtige praktijkruimte. Onder de indruk van de resultaten!

Kliniek voor injectables

Injectables is zoveel meer dan een simpele fronsrimpel behandelen. Ik doe het met name om je gezicht te ontspannen en je blik te openen. Mijn streven is het teruggeven van jeugdigheid en het corrigeren van kleine onvolkomenheden. Het is fijn in de spiegel te kijken en om dan je jongere zelf te herkennen!

Met injectables kun je zoveel bereiken (cosmetisch maar ook medisch) zonder dat het overdadig of “zichtbaar” wordt. Samen bespreken we jouw wensen waarna er een advies op maat wordt gegeven.