Testimonials

Anoniem (Vrouw 55) – Zorgverlener

Ik ben erg tevreden over de behandelingen die ik bij Dokter Muller Aesthetics heb gedaan. Dokter Muller neemt de tijd voor haar cliënten, ze luistert goed naar mijn wensen en bespreekt alle mogelijkheden en denkt met je mee. Wat ben ik blij dat deze vakkundige topvrouw in mijn leven is gekomen, ik beveel haar dan ook aan iedereen aan!

Anoniem (Vrouw 31)

Naar aanleiding van mijn prettige afspraak van gisteren is mijn moeder nu ook zover om een afspraak bij jou in te willen plannen. Zoals ik gisteren al aangaf heeft ze ook een wens om eindelijk de stap te nemen. Nu ze bij mij gezien heeft hoe natuurlijk en mooi het kan wil ik voor haar ook graag een afspraak inplannen☺️

Anoniem (vrouw 62)

Lieve leuke Sharon, wat ik nog graag aan je wil zeggen:
Het is een feestje om bij jou te zijn. Je humor, je belangstelling, je eerlijke advies en uiteraard je deskundigheid maken dat ik zo ontzettend blij ben dat ik jou heb leren kennen. Ik voel mij volledig vertrouwd bij jou en dat heb ik niet snel. Dankjewel, gewoon voor wie je bent. 😘

Ingrid (56) – Ondernemer

Hoi lieve Sharon, ik wilde je even laten weten dat ik echt super blij ben met m’n fijne behandeling. M’n gezichtje straalt weer en m’n mond is echt perfect geworden Weer net zoals m’n mond vroeger was...

Vrouw 40 – Kapster

"Hi Sharon, ik heb er even over nagedacht maar ik zou graag onze komende afspraak annuleren. Ik ben namelijk super tevreden met hoe het er nu uitziet, voor het eerst echt blij!"
Note van Sharon: 'ik ben blij met dit soort reacties, omdat het illustreert dat stapsgewijs behandelen goed en natuurlijk werkt'

Vrouw 50 – Ondernemer

Ik ben blij met de behandelingen die ik onderga bij dr Muller. Ik zie er veel frisser en ontspannender uit zonder dat het opvalt. Blij met de resultaten!

Vrouw 56 – Werknemer modezaak

Dank voor de foto's, geweldig om te zien, ik heb weer een kaaklijn! joehoe happy face 🙂

Malaika Fuchs – Arts

Als chirurg is ze een kundig en zeer betrokken arts voor al haar patiënten. Inmiddels heeft ze de afgelopen jaren ook een andere passie ontwikkeld en zich bekwaamd: met geweldig oog voor detail en balans is dokter Sharon Muller in staat om een heel zeer fraai esthetisch resultaat te bereiken met Botox en fillers. Mijn eigen gezicht wordt dan echt weer fris en mooi op een natuurlijke manier, zonder het ‘opgespoten’ gevoel. Al jaren bezoek ik haar voor kleine verbeteringen in mijn huid en gelaat; in haar elegante nieuwe praktijk creëert ze een ontspannen omgeving waar ze tijd neemt voor cliënten met vriendelijke expertise en adviezen voor een behandelplan. Ze luistert goed naar mijn wensen, bespreekt alle mogelijkheden en denkt mee. Ik voel me vrij om vervolgens een keuze te maken en weet dat ik in zeer bekwame, professionele handen ben. Ik beveel haar dan ook van harte aan iedereen aan!

Arjan – Leiden

Dr. Muller werd mij aanbevolen door een kennis. Door tandenknarsen en kaakklemmen had ik veel last hoofd en nekpijn. Ik had wel iets gelezen over behandeling met botox in de kauwspier, maar was wat terughoudend. Een gesprek met Dr Muller, die ook als chirurg werkzaam in het ziekenhuis, deed me over de streep trekken. De behandeling duurde niet lang en was eigenlijk pijnloos. Ik heb er geen spijt van, na een week begon ik verschil te merken. Natuurlijk is het niet helemaal weg, maar ik word niet meer wakker van of met hoofdpijn. Zonder twijfel kan ik Dr. Muller aanbevelen.

Anoniem 2

Heb vrijblijvend een afspraak gemaakt. Sharon Muller is een professionele arts die je niets opdringt en goede uitleg geeft. Ik ben heel tevreden met mijn behandeling. Je kunt na een behandeling contact houden via de app, altijd handig bij vragen.

Anoniem 3

"Wat ben ik blij dat ik de praktijk van Sharon Muller gevonden heb. Ik was al een tijdje op zoek naar een betrouwbare arts om iets te laten doen aan het feit dat mijn gezicht niet meer paste bij hoe ik me voelde. Als ik in de spiegel keek zag ik een vermoeid gezicht met hier en daar diepe plooien. Terwijl ik me niet vermoeid voelde maar, na een aantal verdrietige jaren,  juist volop genoot van de goede dingen des levens. Wat ik beslist niet wilde waren 'hamsterwangetjes'. Eigenlijk wilde ik er gewoon frisser uitzien maar wel zo dat mensen niet zouden zien dat ik iets had laten doen. Sharon begreep me meteen en dacht met me mee, nam mij heel serieus. Het is zo bijzonder dat zelfs mijn eigen man en kinderen niet zien dat ik cosmetische behandelingen heb ondergaan maar wel vinden dat ik er de laatste tijd zo goed uit zie. Na elke behandeling kon ik zo door naar mijn werk of andere dingen doen.“

Baukje Veenstra

Ik ben erg tevreden over de behandelingen die ik bij Dokter Muller Aesthetics heb gehad. Drs. Sharon Muller is een zeer vakkundige chirurg die alle tijd voor je neemt en eerlijk en betrouwbaar advies geeft. Door heel gericht en subtiel aan bepaalde zones te werken die voor mij storend waren, heeft Sharon kunnen zorgen voor een verfrissend resultaat.

Simone

Na vele omzwervingen ben ik nu alweer een paar jaar een zeer tevreden en vaste klant van Sharon. Ik wil niemand anders meer die mijn gezicht onder handen neemt. Naast haar vaardigheden als chirurg, die duidelijk merkbaar zijn in haar kennis, neemt zij echt de tijd voor iedere behandeling, dat was bij andere klinieken wel anders, daar stond je vaak met 10 minuten weer buiten! Alles wat ze doet is subtiel maar doeltreffend. Mocht je twijfelen boek dan een consult bij Sharon, je zal er zeker geen spijt van krijgen. Integendeel, ik denk dat je dan wenst dat je er veel eerder aan was begonnen….

Anna

Sharon is zeer bekwaam en heeft een warme persoonlijkheid. Ik voelde mij meteen op mijn gemak. Ik heb een traject bij haar gevolgd voor botox en fillers en zoals ze zelf zegt: “Ik laat de lijntjes en rimpels vervagen.” Ze heeft echt mijn oude/nieuwe ‘ik’ tevoorschijn laten komen. Ik voel mij weer mooi! Mijn complimenten!

Anoniem

Samen met drs. Muller mijn eerste stappen gezet op het gebied van huidverbetering en injectables. Sharon Muller is een zeer kundige en vriendelijke vakvrouw en je voelt je direct thuis in haar prachtige praktijkruimte. Onder de indruk van de resultaten!

Anke

Bij Sharon/drs Muller weet je zeker dat het om jou gaat. Dat het leven je tekent is logisch. Zij verstaat de kunst om dat wat je hindert zachter te maken waardoor je liefdevoller naar je spiegelbeeld kijkt.

Derkjan

Al 20 jaar liep ik rond met klachten van hyperhydrosis van mijn handpalmen (overmatig zweten). Erg vervelende klacht, waarmee je dagelijks geconfronteerd wordt. Werken met een laptop en je hebt zweet op het toetenbord en handsteun, iemand spontaan een hand geven etc. is confronterend en vervelend. Het enige voordeel wat ik heb ondervonden tijdens Corona is dat handengeven geen issue meer was. Ik heb verschillende methodes geprobeerd. Smeren met allerlei soorten deodorant of creme die transpiratie tegen zou gaan. Iontoforese (een vochtig bad met lage stroom erop) noem het maar op. In 2021 kwam ik in contact met dr. Muller en kwamen we aan de praat over de mogelijkheden van behandeling met Botox. Hier moest ik wel even over nadenken, maar de nadelen die ik ondervond van de hyperhydrosis hielpen mij over de drempel. Ik had een afspraak gemaakt. Voor de behandeling eerst met de handen dik in de verdovingszalf voor een half uur. Vervolgens werd de Botox op vakkundige manier op verschillende plekken van mijn handen ingespoten. Elke vinger de drie kootjes en vervolgens slalommend over de handpalmen verdeeld. Ondanks de verdovende zalf niet echt een prettig gevoel, maar je moet er wat voor over hebben. De hele behandeling zelf duurde hooguit een kwartier per hand. Ik kon gelijk weer naar huis. Eigenlijk de volgende dag al resultaat dat ik minder zweterige handen had. Na een paar dagen had ik zelfs al droge handen. Wat een verandering heeft dit teweeg gebracht. Ik kon mijn handen weer gewoon op een glazen tafel leggen zonder een natte afdruk achter te laten. De laptop en toetsenbord waren droog en vooral ik kon iemand weer een hand geven. Na 5-6 maanden beginnen de klachten helaas weer terug te komen. Hier was ik door dr. Muller ook op gewezen en ik overweeg nu toch om de behandeling weer te herhalen. Ik ben dr. Muller heel erkentelijk voor haar behandeling die ze vakkundig heeft verricht. Dr. Muller is empatisch, vriendelijk, vakkundig en heeft tijd voor je. Alle voors en tegens zijn besproken. Gelukkig heb ik geen last gehad van compensatoir zweten, waarover ik veel gelezen had. Indien er lezers zijn die met hetzelfde probleem rondlopen kan ik alleen maar positief advies geven om bij dr. Muller langs te gaan voor een gesprek en behandeling. Ik ga een nieuwe afspraak maken.

Kliniek voor injectables

Injectables is zoveel meer dan een simpele fronsrimpel behandelen. Ik doe het met name om je gezicht te ontspannen en je blik te openen. Mijn streven is het teruggeven van jeugdigheid en het corrigeren van kleine onvolkomenheden. Het is fijn in de spiegel te kijken en om dan je jongere zelf te herkennen!

Met injectables kun je zoveel bereiken (cosmetisch maar ook medisch) zonder dat het overdadig of “zichtbaar” wordt. Samen bespreken we jouw wensen waarna er een advies op maat wordt gegeven.