Kaken

Te sterke kaakspieren

Te sterke kaakspieren (de masseter spieren) zorgen voor verbreding van de onderkaak, waardoor de kaaklijn verdwijnt (niet meer zichtbaar is) en de verhoudingen in het gezicht veranderen. Bij vrouwen kan dat het gezicht te breed en daardoor mannelijk maken. Behandeling van de masseters met botuline kan deze spieren versmallen. Hierdoor kan de kaaklijn weer zichtbaar worden en de aangenamere hartvorm van het gezicht bij vrouwen weer helpen terugbrengen. Dit geeft een zachtere en vriendelijkere uitstraling.

Kliniek voor injectables

Injectables is zoveel meer dan een simpele fronsrimpel behandelen. Ik doe het met name om je gezicht te ontspannen en je blik te openen. Mijn streven is het teruggeven van jeugdigheid en het corrigeren van kleine onvolkomenheden. Het is fijn in de spiegel te kijken en om dan je jongere zelf te herkennen!

Met injectables kun je zoveel bereiken (cosmetisch maar ook medisch) zonder dat het overdadig of “zichtbaar” wordt. Samen bespreken we jouw wensen waarna er een advies op maat wordt gegeven.